Gratis Adviesgesprek

Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek.

advieskeuze

Maak vrijblijvend
een afspraak

Bel ons of neem contact op voor het maken van een vrijblijvend eerste gesprek.

Vragen of
hulp nodig?

Jouw wensen en doelstellingen staan voorop. Bij vragen of hulp neem contact met ons op!

Gratis adviesgesprek

Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek.

Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Na het gesprek is het vaak duidelijk of we de samenwerking aangaan en welke afspraken we daarover maken.

Zie het eerste gesprek als een kennismaking waarin we wel al een aantal relevante zaken bespreken. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Als we na het eerste gesprek kiezen voor een samenwerking, dan maken we daar vooraf duidelijke afspraken over.

Bel ons of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Jouw hypotheek in 5 stappen

Wij werken samen met
30 hypotheekaanbieders

Wat ze over ons zeggen

Zeer betrokken bij onze situatie, altijd bereikbaar voor vragen, kijkt objectief naar het proces, veel ervaring en is professioneel.

– S Jansen –

Ik ben de adviseur heel erg dankbaar voor het regelen en zonder zorgen van mijn hijpotheek bij de koop en verkoop van mijn woning. Hij heeft heel veel werk uit handen genomen en kon altijd met al mijn vragen bij hem terecht . Hartelijk dank

– Sjanie –

Altijd behulpzaam 24/7, je kan met al je vragen bij hem terecht, toont interesse in je persoonlijke situatie is echt betrokken bij het hele proces. Heeft ons uitstekend en snel geholpen, bedankt voor de service!

– Sven –

Vrijblijvend eerste gesprek

Een mogelijke samenwerking begint bij ons altijd met een gratis eerste adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Na het gesprek is het vaak duidelijk of we de samenwerking aangaan en welke afspraken we daarover maken. Bel ons of neem contact op voor het maken van een vrijblijvend eerste gesprek.

Het eerste gesprek is altijd gratis!

Maak vrijblijvend een afspraak

Bel mij terug

Maak een afspraak